• Praktijk InMens

 • De praktijkruimte bevind zich in Gezondheidscentrum Oosterpoort, verdieping 3A. Indien je met de auto komt, parkeren is mogelijk aan de voorzijde van het gebouw. De eerste 20 minuten zijn gratis, daarna geldt een parkeertarief van €1,00 per uur. Er is een lift aanwezig waardoor het voor minder validen mogelijk is de ruimte te bereiken. Aan het eind van de gang is een wachtruimte alwaar je plaats kan nemen. In overleg zijn er mogelijkheden om therapie aan huis te laten plaatsvinden. Neem daarvoor gerust contact op.

 • InMens

 • Ieder mens heeft een innerlijk en uiterlijk deel in zich. We verfraaien het uiterlijk, door naar de kapper te gaan, kopen kleding en nieuwe schoenen. We zorgen ervoor er goed uit te zien. Of we zijn bezig met het investeren in vastgoed of andere vermogens- en materiële zaken. Dan het innerlijk, daar wordt vaak minder aandacht aan geschonken. Deze wordt vaak over het hoofd gezien. Ik noem het de innerlijke mens. Vandaar ook de oprichting van Praktijk InMens, mijn doel is om meer aandacht te schenken aan de innerlijke mens.

  Dit is belangrijk, omdat het de persoon is die jij werkelijk van binnen bent. Het is de persoon die velen om jou heen niet kennen. Wat leeft er in jou? Wat zit er in je hart? En hoe omschrijf jij jezelf? Wat denk en voel jij? Velen vinden het moeilijk om over zichzelf te praten, omdat ze niet weten wie ze echt van binnen zijn.

  Wanneer je je uiterlijk verwaarloost, dan is dit vrijwel meteen zichtbaar en kunnen mensen om je heen dit zien. Wanneer je je innerlijk verwaarloost, dan is dit voor de buitenwereld niet direct zichtbaar. Of ze zullen nooit exact ‘hun vinger erop kunnen leggen’. Want niemand kan direct aan jou zien dat je bijvoorbeeld verdriet, negatieve gedachten of gevoelens ervaart. Of last hebt van nachtmerries, onprettige gedachten, schaamte, schuldgevoelens of dat je gewoon eenzaam en ongelukkig bent. Of omdat je niet aan de eisen van anderen, jezelf of van dit leven kan voldoen. Dit geldt ook voor een negatief zelfbeeld. Vrijwel niemand weet dat, tenzij jij dit deelt. Of ze jou door en door kennen.

  Praktijk InMens ondersteunt jou graag bij het proces om meer bezig te zijn met jouw innerlijke mens.

  De Innerlijke Mens. Praktijk InMens